"Метълът" Тома направи истински дует с Азис. Виж видео!

Тома гостува на Азис и пя с него
10 юни 2008 11:04,
63
"Метълът" Тома направи истински дует с Азис. Виж видео!
Тома. Снимка: Булфото

Тома, който само преди седмица спечели второто издание на Music Idol, реши, че "запазената марка" си е запазена марка и без свян гостува в "Шоуто на Азис", където изпя в дует с водещия "Обичам Те".

Забавното в случая е, че момчето, което три месеца поред декламираше от телевизора, че е метъл, веднага след излизането си от шоуто като победител, реши да се представи точно с тази песен.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
martomst преди 15 години
41. - 17.06 19:59 -От: ВивиЖалки сте. Подкрепяли сте го. Какъв е този, че да го подкрепяте? Подкрепяйте семейството си, приятелите си, мъжа си/жена си, но някакъв, който просто го дават по телевизията, защо да го подкрепяте? Искрено се чудя защо го правят хората.И аз съм на същото мнение :)
42
0
 
0
 
! Отговори
tomato ketchup преди 15 години
E KAKAV E ,TOY EDNO SMISLEMO IZRE4ENIE NE MOJE DA IZKAJE BE,DAEBA MIRIZLIVIYA MU ...........A VIE GO NAPRAVIHTE IDOL,SIGURNO SPI S KUBINKITE -POMIYAR !
41
0
 
0
 
! Отговори
Виви преди 15 години
Жалки сте. Подкрепяли сте го. Какъв е този, че да го подкрепяте? Подкрепяйте семейството си, приятелите си, мъжа си/жена си, но някакъв, който просто го дават по телевизията, защо да го подкрепяте? Искрено се чудя защо го правят хората.
40
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 15 години
И как го подкрепяше, като не си пращала смс - и, закърмена с метъла почитателко? С добри пожелания? Денят си личи от сутринта и който е мъж на 15 е мъж и на 80. А Томата само го докарва на такъв.:)))))))
39
0
 
0
 
! Отговори
номер 34-SOAD преди 15 години
До 36 и 38! Ами съжалявайте, като няма какво друго да правите :))) И като сте били толкова загубени да пращате смс-и. Аз не съм пращала, просто реших, че не си заслужава 1,20... по добре да отида и да дам 10 лв на едо сираче. Но въпреки всичко го подкрепям Томата, харесвам го и няма да спра да го подкрепям само заради статиите по списанията, били те и метълски. Защото и аз съм закърмена с метъла, но все пак имам и малко мозък в главата си и съзнавам, че той малко или много е обвързан с комерсиалността, която е същината на формати като МИ. Изчакайте да му изтече договора, погледайте, поразсъждавайте и тогава си разваляйте мнението за вашия любимец, някак си много скоро се отметнахте. Затова и аз стоя твърдо зад мнението си, че сте ***. Не знаете как в действителност стоят нещата, не сте му давали пари за закуски в училище и не го познавате, така че не говорете, че се е надул и че бил слабохарактерен провинциалист. Грозно е така да го обиждате!
38
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 15 години
Може да е млад и неопитен, може да има договор с продуцентите и всичко, но Тома доказа, че е едно слабохарактерно провинциалистче, което загуби ума и дума щом славата дойде при него. Много ме разочарова , аз гласувах за него почти през цялото време.
37
0
 
0
 
! Отговори
wishnevski преди 15 години
abe kvo da se kaje narkoman i *** strahotna kombinaciq .. :D
36
0
 
0
 
! Отговори
анти - чалга преди 15 години
Абе, защо когато хората изказват мнението си веднага ги обвинявате, че са злобари и ***. Да, аз още веднъж ще повторя мнението си, че Тома не е никакъв метъл мен, а само поредния селки ***, продажник на всевластващата чалгия у нас. "Докато има чалга и външни *** в България ще сме на това дередже"- думи на Теди Москов и малко "метълисти" одобряват това което прави Тома. Аз съм добре запозната с мнението им и с това какво пише за Тома по рок - спесанията и Ви уверявам, че съвсем не е лицеприятно. Пък и от самото начало вторият Мюзик айдъл у нас плю по чалгата, а след това с охота взе да я припява! Това е мнението ми и хич не му завиждам да прави каквото ще, той него си излага и не приемам упреците ви, че всички, които критикуваме Тома, сме глупави. Аз признах и преди, че гласувах за него много пъти, но сега вече съжалявам!
35
0
 
0
 
! Отговори
canko преди 15 години
"Как обаче начинът по който е написана статията повлия на мненията на глупаците. Всички като папагали почнаха да го плюят"-много правилно брато,кажи им го.Хората сме такива овце,80 % нямат собствено мнение а го взаимстват от някой друг.Тома се справи отлично,евала му на момчето за ентусиазма .А пък задръстените *** само седят по градинките наливат се със алкохол и злобеят,че нямат такъв ентосиазъм да направят нещо.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как обаче начинът по който е написана статията повлия на мненията на глупаците. Всички като папагали почнаха да го плюят! Тома спечели МИ, трябва да ви е ясно, че докато му изтече договора той ще е комерсиален. Гледах цялото му участие при азис, човека не спря да повтаря, че метъла и рока са дъ бест, а и песента на азо я изпя в метъл вариант. После изпя шампионите на Куиин и се представи чудесно. Аре злобарите да отидат да се гръмнат някъде. Само метъл!
33
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
Еееее, добре, че се намери един талант на света, че да пее Бетовен в стил кючек, пък кючекът в стил "рок". Ами най-добре е да го вземат в Миланската скала, като е такъв универсал, там ще се кълчи в Риголето , пък може да вземе и Азис като Джилда. Ще прославят България и чалгата.
32
0
 
0
 
! Отговори
H8CORE преди 15 години
Парите не миришат и парите не звучат зле. Тома и той се одупи на Азис.
31
0
 
0
 
! Отговори
лапай преди 15 години
лапай *** мръсен чалгар,МРИ ДА ***
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еее,ама не така бе Тома..и ти ли клекна на *** :( Язък м и за SMS -сите ...
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А уж тоя шушляк бил металист
28
0
 
0
 
! Отговори
kalina преди 15 години
A az mislia che tochno tova znachi da si talantliv.Toma pee pesenta v rok variant i az go pozdraviavam za izpalnenieto mu. Da prevarnesh pesen v korenno razlichen ot tvoia stil muzika v svoia sobstvena ne e lesno i Toma go pravi mnogo dobre. Az sam fen na rock-a i metal-a i go pozdraviavam.
27
0
 
0
 
! Отговори
axaxax преди 15 години
ImaMe Si imaMe Si ''blOnDinKi''a seGa veChe sI iMaMe Ii ''METALISt'' :D :D :D
26
0
 
0
 
! Отговори
xixi преди 15 години
Много Пропадна Тоя.
25
0
 
0
 
! Отговори
b0zata преди 15 години
to s golqmata pishka na azis.. :D ko nqma si smeni poziciqta xahhax
24
0
 
0
 
! Отговори
Teditooo преди 15 години
lele be6e strahoten kakto vinagiii!!!! samo Tomaaa!!! :)